Info

Ikke vurdert ennå

Fra Stange

Reiser 2000 km

Heavy metal

Beskrivelse

Spit of Pestilence er et ekstrem metall band med et mannskap på 4 gutter i alderen 14-21 år.

Bandet holder til på Hedemarken, nærmere bestemt Stange kommune.

Medlemmer:

Vokal - Waldemar Kristiansen

Bass - Gaute Rosvold

Gitar - Henrik Olaussen

Gitar - Simon Christiansen

Trommer -

Musikkstilen vår er ganske tung, men samtidig legger vi inn melodier og rolige partier for å skape en ond stemning i lydbildet. Tekstene handler ofte om mennesker som jager seg selv og/eller er i en vanskelig situasjon i livet sitt, en følelse av håpløshet henger høyt. Når alt kommer til alt så har man bare seg selv. Tekstene har tatt en liten retning innen temaet rundt svartedauden og pesta, senere komposisjoner vil bære et enda større preg av dette.

… siden oppstarten i januar 2012 har vi rukket mye.

Vi var med på UKM både i 2013 og 2014, første året kom bandet videre til fylkesmønstringen i Hedmark, vi kom også videre i 2014 men måtte droppe ut pga. sykdom. Utenom dette har vi spilt på vårt lokale rockfestival (Tangen Rockfestival) tre år på rad, spilt flere konserter i Oslo med både større og mindre metall-band, giget mye i lokalområdet vårt som er Hamar og Stange kommune, for å nevne noe.

Når det kommer til utgivelser har vi rukket og gi ut 4 singler og 1 EP, EP'n vår 'Tombstone Massacre' ligger ute for lytting på alle digitale platformer akkurat nå.

Book oss nå!

Bilder
Video
Lydopptak