Info

Ikke vurdert ennå

Fra Oslo

Reiser 1000 km

Fra kr 6000 / arrangement

Alternativ musikk

Beskrivelse

Cacadou startet i 2001 av gamle Hamar-gutter som hadde flyttet til Oslo. I 2006 ga vi ut musikkvideoen "Favourite Time of the Year" med bl.a. Anders Baasmo Christiansen i rollen som Captain Ed.

I 2009 slapp vi debutalbummet "At the Depot". Dette resulterte i mye oppmerksomhet som by:larm-deltakelse, Himmelblå på NRK samt en del radiolister rundt om i landet.

I 2010 slapp vi singlen "Geradeaus" og i 2011 kom oppfølgeralbummet "Tall Tales". Etter disse utgivelsen begynte vi å få nokså mange spillejobber og vi brukte hele 2012 og deler av 2013 på å reise rundt om å spille mest mulig LIVE.

Siste halvdel av 2013 gikk med til innspilling av vårt nye album "Your Uncle`s Grave" som ble sluppet torsdag den 9. januar. I slutten av desember i fjor slapp vi singlen "Hoverman" som er en låt fra vårt nye album.

Vi i Cacadou opplever å få mange positive tilbakemeldinger på at vi er et energisk LIVE-band, noe som er stikkord for vår nye plateinnspilling. Der vi på tidligere innspillinger har vært svært detaljorientert på instrument, lyd og rytme, så har vi vært veldig fokusert på å beholde litt av vår LIVE-energi på opptak denne gangen. Dette igjen har resultert i at dersom man lytter nøye etter, kan man gjerne høre små spillefeil og noen småsure toner både her og der på vårt nye album. Vi har valgt å se vekk fra dette og holde fokus på energi og formidling av musikken vår.

Cacadou er et alternativt countryrockeband fra Oslo. De seks medlemmene i bandet trakterer minst tre instrumenter hver, noe som bidrar til at lydbildet preges av eklektisk maksimalisme i en genreblanding som spenner fra bluegrass til blues til balkanmusikk. Cacadous tredje plate Your Uncle’s Grave kom ut på Aboretto Records januar 2014. Platen er spilt inn i Memphis Bound Studio og handler om havet, døden og kjærligheten. Og Gud.

Bilder
Lydopptak