Info

Ikke vurdert ennå

Fra Trondheim

Reiser 10 km

Fra kr 1000 / arrangement

Pianist

Beskrivelse

Hei!

Jeg heter David, og har spilt piano i snart 20 år. Har klassisk bakgrunn, men etter utallige oppdrag i ulike settinger og sjangre har jeg blitt nokså allsidig.

Her er ting du kan bruke meg til:

- Solopiano-oppdrag (klassisk repertoar, eller moderne/filmmusikk)

- Taffel/bakgrunnsmusikk - har mange kjente og kjære sanger på repertoaret, og et mykt og behagelig anslag. Har spilt under foreningsmiddager, bursdager, i bryllup og på kjøpesentre.

- Oppdrag med vokalister - er her svært allsidig (opera / musikal / viser / ballader / jazz / pop). Gi meg en vokalist å jobbe med, eller jeg kan bruke mitt nettverk av allsidige sangtalenter - mange av dem med konservatorieutdanning.

- Bryllup og andre store tilstelninger - Jeg kan levere en helhetlig musikalsk pakke til ditt bryllup! Bidrar gjerne med spesiell stemning i kirken (med eller uten sangere), og under mottagelse og middag kan jeg veksle mellom behagelig taffelmusikk, tonefølge til allsang, og som akkompagnatør til sanginnslag.

- Oppdrag med andre musikere eller kor (Har bl.a. samarbeidet med Cantus, nylig kåret til verdens beste damekor, Toneheim kammerkor, og linjeforeningskor på NTNU)

- Revyer og teater (Har jobbet med skolerevyer, linjeforeningsrevyer, større oppsetninger med Toneheim folkehøgskole, og Redd Barnas musikkteatergruppe Rett på sparket)

Jeg foretrekker om det er et akustisk piano til stede i lokalet, men spiller på hva det skulle være - og har du ikke noe instrument, så kan jeg ta med eget stagepiano, som har blitt brukt til alle typene oppdrag nevnt ovenfor.

Ta kontakt, så finner vi sammen ut av hvordan jeg kan bidra til å gjøre ditt arrangement til noe helt spesielt!